2011. július 31., vasárnap

Nikko Porsche 911 GT3RS, aksis,gyönyörű,csúcs! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolássérült, visszáru vagy csak megmaradt! Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk! A játék működéséhez szükséges elem nem képezi az aukció tárgyát. A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy Nikko Porsche 911GT3 RS autó. Csúcs szuper, gyönyörű egy járgány! Egy autó és egy márkanév, amely az erejéről és a nagyszerű kinézetéről híres! Ez az 1: 16 méretarányú Porsche 911 GT3 pontos másolata. Jellemzői: rádió vezérelt távirányító, tölthető akkumulátor. A töltő tartozék. Minden irányban kormányzás és fékezés! Független első és hátsó felfüggesztési rendszerek, ultra gyors, prémium nagy teljesítményű motor, cserélhető markolat kormányzás- jobbra vagy balra, ütésálló műanyag test!
A távirányító hatótávolsága kb. 3 méter! A hatótávolságon kívül már kissé akadozik! Visszajelzések alapján a kristályos szerkezeten kell javítani, de javítás nélkül is lehet vele játszani! A képek sajnos nem adják vissza a Porsche szépségét! Ne hagyd ki, fiad biztosan nem fogja megunni! Tudtommal Magyarországon még nem kapható! Bolti ára: 80-90 euro.
Licitet nem törlök, aukciót idő elött nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-04 21:44
. Nikko Porsche 911 GT3RS, aksis,gyönyörű,csúcs! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése