2011. július 26., kedd

Beaton: Agatha Raisin és a spenótos halálpite - Jelenlegi ára: 2 835 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Agatha Raisin és a spenótos halálpiteA könyv listaára: 3499 Ft. Leírás:
Bár Agatha Raisin még épp csak elhagyta az ötödik ikszet, mégis úgy dönt, hogy maga mögött hagyja a Mayfair nyüzsgését, felszámolja sikeres reklámügynökségét, és nyugállományba helyezi magát. Élete utolsó (reményei szerint boldogabbik) harmadát egy közép-angliai falucskában, Cotswoldsban szándékozik eltölteni: a hely még gyermekkorában bűvölte el, azóta álmodozott egy igazi cotswoldsi házikóról. Ahogy azonban beköltözik, és megkezdődnek a hétköznapok, rájön, hogy soha nem volt még unalmasabb helyen, így aztán nem csoda, hogy még a helyi pitesütő verseny is lázba hozza. Mivel soha életében még egy vajas kenyeret sem kent meg, a süteményt Londonban veszi meg. Sajnos a győzelemhez még ez sem elég, ám az mindenképp félsikernek tekinthető, hogy az egyik zsűritag, Cummings-Browne ezredes hazaviszi, és este elmajszolja Agatha spenótos pitéjét - reggelre pedig jobblétre szenderül. A rendőrség balesetnek tekinti az ügyet, Agatha azonban nem, és privát nyomozásba kezd. A klasszikus brit krimik hangulatát, fordulatait és finom humorát prezentáló írás a műfaj kedvelőinek ígér kellemes kikapcsolódást. www. kello. hu minden jog fenntartvaISBN: 978-963-254-437-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 835 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 22:17
. Beaton: Agatha Raisin és a spenótos halálpite - Jelenlegi ára: 2 835 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése