2011. október 21., péntek

Tarlós István - Otthonom - Budapest - Jelenlegi ára: 2 800 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
227282
Tarlós István
Otthonom - Budapest
Minden élet titok, megismerésre vár, s ha feltárul, egyben szembesül is önmagával. A közélet szereplői számára ez a nyitottság törvényszerű. Számomra a nyilvánosság, a szembenézés, az önvizsgálat gyermekkoromtól fogva természetes. Hosszú évek óta vezetek naplót, vissza-visszaolvasva egykori önmagamat is. Szívesen nézem az ehhez tartozó fotókat, emlékezve szüleimre, akiknek ajánlom ezt a könyvet, s akik már nem lehetnek velem, legalábbis én jelenleg nem találom őket. Jóleső érzéssel tekintek a család gyarapodására, a feleségemre, akit ma is úgy szeretek, mint egykor ,, azon" a fényképen. A gyermekeimre és az ő családjaikra: a reménységeinkre. Az Éghajlat Kiadó felkérésére rendeztem sorba emlékeimet, és a bennem lévő újabb kérdéseket is felvetve gyűjtöttem egybe írásaimat. Az alkalom az, hogy éppen húsz éve vállaltam közfeladatot, s lettem Óbuda-Békásmegyer kerület polgármestere. Mindig is szerettem volna, ha velem együtt mások is megélnék és elfogadnák azt a vállalást, amit akkor egy bontakozó élet lehetőségei közepette egy biztosnak mondható egzisztenciával rendelkező mérnök tett. Talán azért is, mert a közfeladat vállalása a legszebb küldetések egyike. Éppen ezért lett ez a könyv számadás is arról a tizenhat évről, amit Óbuda polgármestereként éltem végig. Számadás az újabb négy évről is, amit Budapest közéletében töltöttem. Szeretnék úgy élni és tevékenykedni ebben a városban, hogy az idei ősz s az eljövendő évek rendet és reményt hozzanak sokaknak.
Otthonom Budapest. - Az életemet köszönhetem Budapestnek: szüleimet, gyermekkoromat, iskoláimat, szerelmemet, családomat, gyerekeimet, unokáimat, hivatásomat. Személy szerint úgy lennék elégedett, ha pontos, körültekintő és szakszerű munkámmal fejezhetném ki hálámat Budapestnek, s tehetném a város életét teljesebbé.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2011-10-13 09:09
. Tarlós István - Otthonom - Budapest - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése